4 Kasım 2017 Cumartesi

Farmasi Nude Oje Serisi - Birbirinden güzel 6 Nude Oje


Yaba daba duu, Nude aşkına.

Farmasi markasının yeni oje serileri çıkardı. Ve ben de bu srlerden en çok 'nude' serisini merak ettim ve hepsini denedim.

Son zamanlarda, her tene, her kıyafete ve en önemlisi her mevsime yakışabilecek nude renkler çok popüler. Farmasi de sesimizi duymuş olacak ki nude serisini çıkarmış.

Renkler numaralarıyla ve isimleriyle şu şekilde;
ND01 Marshmalow
ND02 Cindirella
ND03 Ballerina
ND04 Clay
ND05 Biscuit
ND06 Flint Dash


ND01 Marshmalow: Serinin en düşük pigmentli, en açık rengi. Tam bir marshmallow'u andırıyor. Tam opak olması zor bir oje. 4-5 katta kapatıcı olabilir. Ama bu oje, frenchler için taban ojesi ya da sağlıklı temiz görünüm sevenler için bence.

ND02 Cindirella: İsmi gibi prenses ojesi. Çok açık turuncu ve pembemsi bir renk. Açık renk olmasına rağmen kapatıcılığı orta dereceli. İki katta tam kapatıcı.

ND03 Ballerina: Serinin en pembe alt tonlu, balerin zarifliğinde ojesi. Sanırım en çok bunu sevdim. Kalın tek katta, ince sürülecekse iki katta kapatıcı.

ND04 Clay: Bu da serinin en kahve tonlu ojesi. Adeta sütlü çikolata rengi. Özellikle kış aylarında en çok tercih edilen br renk. Çömlekler olur ya hani tam da öyle bir toprak rengi.

ND05 Biscuit: Ballerina ve Clay karışımı bir tonda, ismi gibi leziz bir renk. Mevsimi olmayan renklerden biri de bu. Hele de matlaştırınca ayrı bir güzel oluyor tavsiye ederim.

ND06 Flint Dash: Serinin en koyu en farklı tonlu ojesi. Morumsu gri dye niteleyebilirim. Soğuk tou bir kaya rengi. Bazı ndear beyaz tenlilere daha çok yakışsa da bence bu ton esmerlere de çok yakışacak bir tonda.

Farmasi Ürünlerine Ulaşmak için Instagram üzerinden @farmasikadinca hesabıyla iletişime geçebilir ya da http://www.farmasikatalogu.com/farmasi-uyelik linkten üye olup indirimli olarak satın alabilirsiniz.

Bakımlı ve Güzel günler çiçekler

2 yorum: